
چگونه در صفحه اول جستجوی گوگل قرار بگیریم؟
مقالات
چگونه در صفحه اول جستجوی گوگل قرار بگیریم؟
قبل از اینکه به این مطلب بپردازیم ایتدا باید درک کنیم که موتور جستجوی گوگل چگونه کار می کند؟
قرار گرفتن در صفحه اول گوگل یکی از مهم ترین و اصلی ترین دغدغه متخصصان سئوست. قرار گرفتن در صفحه اول گوگل تنها با استفاده از تکنیک های سئو سایت امکان پذیر است. که ما در شرکت طراحی سایت و سئو اسپرلوس با استفاده از دانش سئو و نحوه عملکرد گوگل و شناخت الگوریتم ها سئو سایت در کرمان را انجام می دهیم.
آنچه در این مقاله می خوانید…
- چرا قرارگرفتن در نتایج گوگل مهم است؟
- جستجوی گوگل چگونه کار می کند؟
- معرفی مراحل 3گانه جستجوی گوگل
- ارائه نتایج جستجو گوگل یا رنک بندی
چرا قرارگرفتن در صفحه اول گوگل مهم است؟
رسیدن به صفحه اول نتایج جستجوی گوگل، به معنای قرار گرفتن در معرض دید هزاران کاربر است. هر سایتی که بتواند خود را به بالاترین نتایج در اولین صفحه SERP گوگل برساند، بازدید و درآمد بالایی خواهد داشت و دقیقاً به همین دلیل، رقابت در صدر نتایج گوگل بسیار شدید است و سبقت گرفتن از رقبا و بالا بردن رتبه سایت در صفحه اول گوگل، کار دشواری است که نیازمند مطالعه و تلاش و صبوری طولانی مدت است.
حدودا ۷۵ درصد از افراد هنگامی که در گوگل به دنبال مطلبی هستند و جستجوی خود را انجام می دهند صفحه را به پایین اسکرول نمی کنند. این موضوع نشان دهنده این است که نه تنها قرار گرفتن سایت در صفحه اول گوگل اهمیت زیادی دارد، بلکه سایت شما باید با استفاده از اصول سئو بتواند جزو ۳ نتیجه برتر صفحه اول گوگل باشد.
در طول سالها وب و جهان تغییر کرده است. جستجو تکامل یافته اما رویکرد همچنان یکسان است.
گوگل به طور مداوم وب و منابع دیگر را نقشه برداری می کند تا مرتبط ترین و مفیدترین اطلاعات را در اختیار کاربر بگذارد.
گوگل نتایج را به روشهای مختلفی ارائه میکند، بر اساس آنچه که برای نوع اطلاعاتی که به دنبال آن هستید مفیدتر باشد.
هر بار که جستجو می کنید، هزاران، گاهی اوقات میلیون ها صفحه وب یا محتوای دیگری وجود دارد که ممکن است مطابقت داشته باشند. Google از سیستم های قوی خود برای ارائه مفیدترین اطلاعات در پاسخ به درخواست شما استفاده می کند.
فهرست جستجوی گوگل مانند یک کتابخانه است، بزرگترین کتابخانه جهان، با این تفاوت که اطلاعاتی بیشتر از مجموع همه کتابخانه های جهان دارد. گوگل دائماً به آن اضافه می کند و آن را با داده های مربوط به صفحات وب، تصاویر، کتاب ها، فیلم ها، حقایق و موارد دیگر به روز می کند.
برای یه لحظه تصور کنید که شما کتابدار تمام کتاب های دنیا هستید و مردم هر روز برای پیدا کردن کتاب مورد نظرشون به شما مراجعه می کنند. شما چکار می کنید؟ قطعا به این فکر می کنید که یک سیستم برای نگه داری اطلاعات داشته باشید و بر اساس یک سری معیارها بعضی از کتابها را در اولویت معرفی به مردم داشته باشید.
حالا اینکه شما چگونه آن معیارها و الگوریتم ها را در خودتون ایجاد می کنید تا کتابدار شما را به مردم معرفی کند، یک مفهوم را در خودش ایجاد می کند به نام سئو!!!!

در کسری از ثانیه، سیستمهای جستجوی خودکار Google صدها میلیارد صفحه وب و سایر اطلاعات را در فهرست جستجوی خود مرتب میکنند تا مرتبط ترین و مفیدترین نتایج را برای آنچه به دنبال آن هستید بیابید.
گوگل همیشه در حال بهبود تجربه ست که جستجو همیشه می تواند بهتر باشد. به همین دلیل است که هر سال صدها هزار آزمایش انجام می دهد که منجر به هزاران پیشرفت شده که همه آنها به شدت آزمایش شده اند.
مرتبط ترین و قابلاعتمادترین اطلاعات موجود را ارائه می دهد هر روز، پانزده درصد جستجوها مواردی هستند که قبلاً ندیدهایم، بنابراین از سیستمهای خودکار استفاده میکند تا مرتبط ترین و قابلاعتمادترین اطلاعاتی را که میتواند پیدا کند به شما ارائه دهد. این سیستمها برای کمک به شما در یافتن آنچه به دنبال آن هستید، فاکتورهای زیادی را در نظر میگیرند، از جمله کلمات موجود در درخواست شما، محتوای صفحات، تخصص منابع، و زبان و مکان شما.
برای اندازهگیری اینکه آیا مردم همچنان نتایج ما را مرتبط و قابل اعتماد میدانند، گوگل یک فرآیند دقیق دارد که شامل آزمایشهای گسترده و استفاده از ارزیابهای کیفیت است که تضمین میکنند سیستمهای خودکارش نتایج عالی را همانطور که یک انسان انتظار دارد تولید میکند.
امروزه ارائه اطلاعات به مفیدترین روش انجام می شود. موتور جستجوی گوگل اطلاعات را نه تنها در صفحات وب بلکه در تصاویر، ویدئوها، اخبار، امتیازات، مکان ها و بسیاری از انواع دیگر محتوا وجود دارد.
به عنوان مثال، با استفاده از سابقه جستجوی شما، Google می تواند جستجوهای شما را به صورت خودکار تکمیل کند. بنابراین، اگر شروع به جستجو برای «ایران» بکنید، تکمیل خودکار ممکن است مکانها یا مناظر گذشتهای را که جستجو کردهاید، پیش از اینکه حتی تایپ کردن آنها را تمام کنید، پیشبینی کند که البته نیاز هست برای گرفتن اطلاعات جدید کش گوگل را پاک کنید.
معرفی مراحل 3 گانه جستجوی گوگل:
جستجوی گوگل در سه مرحله کار می کند و همه صفحات از هر مرحله عبور نمی کنند:
خزیدن یا کراول کردن:
گوگل متن، تصاویر و ویدئوها را از صفحاتی که در اینترنت پیدا کرده است با برنامه های خودکار به نام خزنده دانلود می کند.خزیدن مرحله اول این است که بدانید چه صفحاتی در وب وجود دارد. دقت داشته باشید که یک رجیستری مرکزی برای همه صفحات وب وجود ندارد، بنابراین گوگل باید دائماً به دنبال صفحات جدید و به روز شده باشد و آنها را به لیست صفحات شناخته شده خود اضافه کند. این فرآیند “کشف URL” نامیده می شود.
ایندکس کردن:
گوگل، متن، تصاویر و فایل های ویدئویی موجود در صفحه را تجزیه و تحلیل می کند و اطلاعات را در فهرست گوگل که یک پایگاه داده بزرگ است ذخیره می کند.
پس از خزیدن یک صفحه، گوگل سعی می کند بفهمد صفحه در مورد چیست. این مرحله فهرستسازی یا ایندکس نامیده میشود و شامل پردازش و تجزیه و تحلیل محتوای متنی و برچسبها و ویژگیهای محتوای کلیدی، مانند عناصر <title> و ویژگیهای alt، تصاویر، ویدئوها و غیره است. در طول فرآیند ایندکس، گوگل تعیین می کند که آیا یک صفحه تکراری یا کپی از صفحه دیگری در اینترنت است یا خیر.
Canonical کنونیکال:
گوگل محتوای تکراری را دوست ندارد. محتوای تکراری انتخاب خزنده گوگل را برای موارد زیر سخت می کند:
- کدام نسخه از صفحه باید ایندکس شود؟
- کدام نسخه از صفحه در کلمات کلیدی مرتبط باید در نتایج جست و جو نشان داده شود؟
- اعتبار لینک های ورودی به یک صفحه منتقل شوند و یا بین چندین صفحه تقسیم شوند؟
با استفاده صحیح از تگ کنونیکال تمامی این مشکلات حل خواهد شد. این تگ این امکان را به شما می دهد که به گوگل اعلام کنید که کدام صفحه را باید ایندکس و رتبه بندی کند و اعتبار لینک ها را به کجا انتقال دهد.
اگر این کار را انجام ندهید، گوگل خود تشخیص محتوای اصلی را به عهده می گیرد. البته توصیه می شود که این کار را به گوگل نسپارید. زیرا ممکن است نسخه ای را به عنوان محتوای اصلی شناسایی کنید که مد نظر شما نیست.
نمایه سازی به محتوای صفحه و ابرداده آن نیز بستگی دارد. برخی از مشکلات رایج نمایه سازی می تواند شامل موارد زیر باشد:
کیفیت محتوای صفحه پایین است
فایل robot.txt اجازه دسترسی نمی دهد.
طراحی های گیج کننده و بدون رعایت قوانین ui-ux در وب سایت ممکن است ایندکس کردن را دشوار کند.
ارائه نتایج جستجو:
هنگامی که کاربر در Google جستجو می کند، Google اطلاعات مربوط به درخواست کاربر را برمی گرداند.هنگامی که کاربر درخواستی را وارد میکند، ماشینهای های گوگل فهرست را برای صفحات منطبق جستجو میکنند و نتایجی را که معتقداست بالاترین کیفیت و مرتبطتر با کاربر هستند را برمیگردانند. ارتباط توسط صدها عامل تعیین می شود که می تواند شامل اطلاعاتی مانند مکان کاربر، زبان و دستگاه (رومیزی یا موبایل) باشد. برای مثال، جستجوی «تعمیرگاههای دوچرخه» نتایج متفاوتی را برای کاربر در کرمان نسبت به کاربر در شیراز نشان میدهد. کنسول جستجو ممکن است به شما بگوید که یک صفحه ایندکس شده است، اما شما آن را در نتایج جستجو نمی بینید. این ممکن است به این دلیل باشد که:
- محتوای موجود در صفحه برای کاربران بیربط است.
- کیفیت محتوا پایین است
- دستورالعملهای متا روباتها (robot.txt)مانع از ارائه خدمات میشوند.
مطلب پیشنهادی:گوگل دیسکاور چیست؟چگونه می توانیم در آن رتبه بگیریم؟
گوگل چگونه صفحات جدید را شناسایی می کند؟
1.برخی از صفحات به این دلیل شناخته شده اند که گوگل قبلاً از آنها بازدید کرده است. صفحات دیگر زمانی کشف می شوند که Google پیوندی را از یک صفحه شناخته شده به یک صفحه جدید دنبال می کند: برای مثال، یک صفحه هاب، مانند صفحه دسته، به یک پست وبلاگ جدید پیوند می دهد (لینک سازی داخلی). جان مولر صراحتا اعلام کرده است که بک لینک روی ایندکس تاثیر دارد.
۲.هنگامی که فهرستی از صفحات (نقشه سایت) را برای خزیدن گوگل ارسال می کنید، صفحات دیگری کشف می شوند.
هنگامی که Google URL یک صفحه را پیدا کرد، ممکن است از صفحه بازدید کند (crawl) برای پیدا کردن آنچه در آن وجود دارد.
ما از مجموعه عظیمی از رایانه ها برای خزیدن میلیاردها صفحه در وب استفاده می کنیم. برنامه ای که واکشی را انجام می دهد Googlebot نامیده می شود (همچنین به عنوان ربات یا عنکبوت نیز شناخته می شود). گوگل بات از یک فرآیند الگوریتمی برای تعیین اینکه کدام سایتها باید خزیده شوند، چند وقت یکبار و چند صفحه از هر سایت واکشی شود، استفاده میکند.
خزندههای گوگل نیز به گونهای برنامهریزی شدهاند که سعی میکنند سایت را خیلی سریع نخزند تا از بارگذاری بیش از حد آن جلوگیری کنند. این مکانیسم بر اساس پاسخ های سایت (به عنوان مثال، خطاهای HTTP 500 به معنای “کم کردن سرعت”) و تنظیمات در کنسول جستجو است. با این حال، Googlebot تمام صفحاتی را که کشف کرده است نمیخزد. برخی از صفحات ممکن است توسط مالک سایت برای خزیدن مجاز نباشد، دسترسی به آن صفحه بسته شده باشد. صفحات دیگر ممکن است بدون ورود به سایت قابل دسترسی نباشند، و بعضی از صفحات ممکن است تکراری از صفحاتی باشند که قبلا خزیده شده اند یا به اصطلاح داپلیکیت یا کپی باشند.
. برای مثال، بسیاری از سایتها از طریق نسخه www (www.example.com) و غیرwww (example.com) نام دامنه قابل دسترسی هستند، حتی اگر محتوا در هر دو نسخه یکسان باشد. در حین خزیدن، Google صفحه را رندر میکند و هر جاوا اسکریپتی را که پیدا میکند با استفاده از نسخه اخیر Chrome اجرا میکند، مشابه نحوه رندر کردن صفحاتی که مرورگر شما بازدید میکنید. رندر مهم است زیرا وب سایت ها اغلب برای آوردن محتوا به صفحه به جاوا اسکریپت متکی هستند و بدون رندر ممکن است گوگل آن محتوا را نبیند. خزیدن بستگی به این دارد که آیا خزنده های گوگل می توانند به سایت دسترسی داشته باشند.
برخی از مشکلات رایج در دسترسی Googlebot به سایتها عبارتند از:
مشکلات سرور با مدیریت سایت
مشکلات شبکه
دستورات robots.txt
که مانع از دسترسی Googlebot به صفحه میشود.
حالا که در مورد قرار گرفتن در صفحه اول گوگل اطلاعات کاملی دارید و اطمینان دارید که می تواند بیزینس شما را زیرو رو کند پس با اسپرلوس تماس بگیرید تا این راه به شما کمک کند شرکت اسپرلوس یکی از شرکت های به نام و مطرح سئو در استان کرمان است که خدمات طراحی سایت و سئو را از صفر تا صد برای شما انجام می دهد،برای مشاوره رایگان می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
تماس با ما
#قلب_اسپرلوس_برای_کسبوکار_شما_میتپد
نظرات
- آخرین مقالات