دسته بندی وبلاگ

برچسب ها

کوساتیشن چیست؟

تکنیک کوسایتیشن وکواکورنس

مقالات

گوگل همیشه مخالف لینک سازی بوده و آن را کلاه سیاه و اسپم می داند، اما در تصور بسیاری از ایرانیان رپورتاژ یک بک لینک کلاه سفید است. نکته مهم این است که بدانید به صورت کلی هر اقدامی برای لینک سازی کلاه سیاه است. متخصصان ما در شرکت برنامه نویسی در کرمان اسپرلوس واحد سئو سایت همیشه در حال بروزرسانی اطلاعات خود و روش هایی هستند که لینک سازی آن ها توسط گوگل اسپم نشود.در این مقاله نتایج بررسی را برای شما آورده ایم.

آنچه در این مقاله می خوانید…

کوسایتیشن یا هم استنادی چیست؟

کوساتیشن یعنی چه؟

وجود لینک های سایت های معتبر در متن رپورتاژ یا محتوا ، به زبان ساده تر یعنی شما از یک صفحه به دو صفحه از دو دامنه مختلف لینک بدهید. به این ترتیب گوگل سایت های مقصد را به نوعی هم معنا و هم موضوع دیده و همینطور سایت مبدا را هم در ارتباط با آن سایت های مقصد می بیند.

در این مبارزه هرچه گوگل سختگیر تر می شود، راه حل های کارشناسان سئو ما هم بروز تر می شود و به دنبال راه هایی می روند که لینک سازی طبیعی باشد. یکی از روش های طبیعی بودن رپورتاژ ها استفاده از Co-citation است. در این روش شما به یک سایت دیگر یا به صفحه ای از سایتی دیگر لینک می دهید که با شما ارتباط موضوعی دارد. در این حالت اگر شما به وب سایت خود هم لینک دهید گوگل متوجه این که هردو صفحه لینک گیرنده یک موضوع را داراست می شود.البته تکنیک های زیادی وجود دارد که در ادامه مطلب راجع به تکنیک بعدی صحبت می کنیم.

 شما فرض کنید یک سایت B و یک سایت C داریم و هر دوی این سایت ها در یک حوزه مشترک رتبه دارند و برای گوگل شناخته شده هستند. برای مثال کلمه لینک یک و دو برنامه نویسی را در نظر بگیریدکه در کلمه آموزش برنامه نویسی رتبه دارند حالا سایت A هم در حوزه برنامه نویسی فعالیت میکند و کلمه کلیدی آن با کلمه کلیدی این دو سایت و حوزه فعالیت آن با حوزه فعالیت آنها یکسان است ولی جایگاه و رتبه پایین تری دارد، حتی در صفحات عقب تر گوگل است ،اگر به هر دو سایت B,C از همان URL های مد نظر لینک بدهد Cited  می شود و هم استنادی صورت می گیرد و سایت c  در آن موضوع رتبه میگیرد.

برای مثال  شما یک سایت فروشگاهی دارید، که در آن لوازم خانگی می فروشید در رپورتاژ خود می توانید یک بار به دیجی کالا و یک بار به وب سایت خودتان لینک دهید. در این روش گوگل متوجه می شود وبسایت شما و دیجیکالا یک موضوع را دنبال می کند. نکته مهم این است که در این روش سعی کنید به وب سایتی با ارزش بالا لینک دهید.


 مطلب پیشنهادی:رازهای مخفی سئو کلاه سیاه، بازی با دم شیر!


ترفند عالی در Co-citation

فرض کنید شما اصلا منو نمیشناسید و اصلا نمی دونید شغل من چیه، در سطح شهر در حال تردد هستید روی پل های هوایی روی بیلبوردهای مختلف عکس یک سریالی رو مبیبنید که تمام بازیگرهای معروف در کنار هم هستند.مثل آقای شهاب حسینی، هدیه تهرانی و چند تا بازیگر دیگرهم هستند و عکس من هم که ناشناس هستم در کنار اون عکس ها می بینید.

در وهله اول وقتی این اتفاق زیاد می افتد و در سطح شهر تردد میکنید و این عکس رو زیاد میبینید اولین برداشت که نسبت به من پیدا میکنید چیه؟

اینکه من بازیگرم و چون در کنار کسانی ایستاده ام که در حوزه خودشان حرف برای گفتن دارند پس من هم بازیگر لول پایینی نیستم چون در کنار بزرگان قرار گرفته ام.

حالا فرض کنید در دنیای وب رپورتاژهایی که منتشر می کنیم یا وب ۲ هایی که می زنیم اسم ما در کنار بزرگان حوزه بیاد یعنی من هم یک صاحب منصب هستم. البته این موضوع باید تکرار داشته باشه به دفعات و هر بار در کنار همکاران متفاوت.

کواکورنس چیست؟

کواکورنس چیست؟

کواکورنس (co-occurrence) ،منشن بدون لینک است. به زبان ساده وجود اسم برند شما بدون لینک در سطح وب مثل بک لینک های کامنتی یا فرومی

در این مقاله یک نکته را بیان کردیم و آن این بود که، در لینک سازی طبیعی باشیدکواکورنس یکی از مواردیست که حتما باید رعایت شود. اگر بسیاری از شما و یا کارفرمایان در هنگام اجرای تکنیک کوسایتیشن کمی دچار شک شدید، این روش را قطعا به سختی می پذیرید. در این روش شما به وبسایت خود هیچگونه لینکی نمی دهید و فقط از برند خود نام می برید.

اگر قرار نیست به وبسایت خود لینک دهیم پس چرا باید این رپورتاژ را منتشر کنیم؟ پاسخ این سوال ساده است. ما تمام تلاش خود را انجام می دهیم تا طبیعی باشیم. پس باید در این زمینه آنقدر قلاب محتوا قوی باشد که شخص برای استفاده از خدمات شما مجبور به سرچ برند شما در سطح وب شود و این یعنی برگ برنده شما.

گوگل کافئین (Caffeine) یکی از الگوریتم های گوگل است که در سال ۲۰۰۹ به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرد. در آن زمان تاثیر این الگوریتم روی نحوه ایندکس کردن، نمایش در صفحه SERP و سرعت ایندکس کردن سایتها، بسیاری از وبمستران را غافلگیر کرد. اما در سال ۲۰۱۰، زمانی که این الگوریتم به طور کامل طراحی و اجرا شد، گوگل توانست سایتهایی که با یکدیگر ارتباط موضوعی دارند را  از طریق چند شاخص، مانند کلمات مرتبط، به یکدیگر مرتبط کند.

شاید مفهوم “محتوا پادشاه است”  بیل گیتس  از همان زمان جایگاه خود را در دنیای دیجیتال مارکتینگ پیدا کرد. چرا که در آن زمان بسیاری از وبمستران متوجه شدند که برای جایگاه گرفتن در صفحه نتایج گوگل، به تولید محتوا از طریق بازاریابی محتوا دارند. اما نکته جالبی که در آن زمان توجه وبمستران را به خود جلب کرد، این بود که با وجود عدم استفاده از برخی عبارات یا کلمات کلیدی در سایت، در صفحه نتایج گوگل رتبه گرفته اند. که این مسئله دقیقا مثال واضحی از کو اِکورنس است…


 مطلب پیشنهادی:انواع الگوریتم های گوگل درسئو


co-citation و co-occurrence چه ارتباطی باهم دارند؟

گرچه این دو مفهوم در نگاه اول شبیه به هم به نظر میرسند، اما در واقع با یکدیگر متفاوتند.

کواِکورنس زمانی ایجاد میشود که در دو سایت کلمات مشابه با هم وجود داشته باشد. به عبارت دیگر، علاوه بر ارتباط موضوعی، ارتباط متنی از نظر کلمات هم نیاز است.

کوسایتیشن زمانی ایجاد میشود که از یک برند یا سایت، نقل قولی انجام شود. به عنوان مثال در دنیای سئو، سایت ahrefs را در نظر بگیرید. این سایت به دلیل مطالب کاربردی و معتبری که دارد، در بسیاری از مطالب وب، به نام این مجموعه یا نقل قولی از آن، اشاره میشود.

کو اِکورنس یا برند منشن بدون لینک شرط لازم برای کوسایتیشن است اما کافی نه!

نظرات

  • آخرین مقالات
بهترین راه برای اینکه مطلب خود را برسانی، این است که خیلی ساده بروی سر اصل مطلب
مشاهده بیشتر