
تکنیک کوسایتیشن وکواکورنس
مقالات
شما فرض کنید یک سایت B و یک سایت C داریم و هر دوی این سایت ها در یک حوزه مشترک رتبه دارند و برای گوگل شناخته شده هستند. برای مثال کلمه لینک یک و دو برنامه نویسی را در نظر بگیریدکه در کلمه آموزش برنامه نویسی رتبه دارند حالا سایت A هم در حوزه برنامه نویسی فعالیت میکند و کلمه کلیدی آن با کلمه کلیدی این دو سایت و حوزه فعالیت آن با حوزه فعالیت آنها یکسان است ولی جایگاه و رتبه پایین تری دارد، حتی در صفحات عقب تر گوگل است ،اگر به هر دو سایت B,C از همان URL های مد نظر لینک بدهد Cited می شود و هم استنادی صورت می گیرد و سایت c در آن موضوع رتبه میگیرد.
در این مقاله یک نکته را بیان کردیم و آن این بود که، در لینک سازی طبیعی باشید. کواکورنس یکی از مواردیست که حتما باید رعایت شود. اگر بسیاری از شما و یا کارفرمایان در هنگام اجرای تکنیک کوسایتیشن کمی دچار شک شدید، این روش را قطعا به سختی می پذیرید. در این روش شما به وبسایت خود هیچگونه لینکی نمی دهید و فقط از برند خود نام می برید.
گوگل کافئین (Caffeine) یکی از الگوریتم های گوگل است که در سال ۲۰۰۹ به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرد. در آن زمان تاثیر این الگوریتم روی نحوه ایندکس کردن، نمایش در صفحه SERP و سرعت ایندکس کردن سایتها، بسیاری از وبمستران را غافلگیر کرد. اما در سال ۲۰۱۰، زمانی که این الگوریتم به طور کامل طراحی و اجرا شد، گوگل توانست سایتهایی که با یکدیگر ارتباط موضوعی دارند را از طریق چند شاخص، مانند کلمات مرتبط، به یکدیگر مرتبط کند.
نظرات
بهترین راه برای اینکه مطلب خود را برسانی، این است که خیلی ساده بروی سر اصل مطلب
مشاهده بیشتر